Stukgoed en projectlading

Stukgoed en projectlading

Het Amsterdamse havengebied is een zeer belangrijke hub voor stukgoed en projectlading. De haven heeft gespecialiseerde terminals, is uitstekend bereikbaar en zonder vertragingen.

Direct contact

Terminal

Terminals met ervaren personeel en oplossingen op maat

Het Amsterdamse havengebied heeft gespecialiseerde terminals. Onder andere vier terminals voor alle weersomstandigheden en meerdere heavy-lift kranen met een hijscapaciteit tot 800 ton. Daarmee bedient het havengebied klanten met sterk uiteenlopende vrachtbehoeften.

In het havengebied wordt jaarlijks 2,8 miljoen ton aan import- en exportgoederen verwerkt. Stukgoederen worden niet alleen over- en opgeslagen in de Amsterdamse haven. Een deel van de goederen wordt namelijk ook in het havengebied verwerkt.

En er is nog volop ruimte om te groeien. Onze ervaren terminalmedewerkers zijn klaar om jou maatoplossingen voor stukgoederen en projectladingen te bieden.

Verbindingen short sea

Uitstekende multimodale verbindingen

De Amsterdamse haven heeft uitstekende, multimodale verbindingen via short sea, binnenvaart, spoor, weg en lucht. Landen en regio's zoals Engeland, Scandinavië en de Baltische Staten zijn gemakkelijk te bereiken, net als de rest van Europa. En volledig zonder vertraging

Deepsea icoon graphic

Global cargo liner services

Wil je meer weten over de global cargo liner verbindingen die de haven van Amsterdam heeft? Bekijk ons overzicht en transporteer jouw goedereren naar waar dan ook ter wereld.

Plan je route

Stukgoed en projectlading terminals

Acht terminals verwerken jaarlijks meer dan 2,8 miljoen ton stukgoed en projectlading.

Direct contact met een van onze experts

Voor wensen, vragen of meer informatie over stukgoed en projectlading

Ants Tilma
Ants Tilma

Commercial Manager Logistics

+31 20 523 45 00
ants.tilma@portofamsterdam.com